Home » Nieuws

Ramadan 2020 Update bouw moskee

Assalamoe aleikoem wR wB, Ramadan Moubarak!

 

Allereerst willen wij iedereen in shaa Allah veel sterkte en gezondheid toe wensen tijdens deze Corona crisis. Moge Allah swt jullie en jullie geliefden bescherming geven en gezondheid  schenken.

Tijdens deze Ramadan willen wij wederom jullie aandacht vragen voor een van onze projecten, namelijk de verdere bouw van een moskee met een leslokaal voor een plattelandsgemeenschap in Oulad Saïd in Marokko. De moskee zal tevens ook dienen als een centrum/community voor de dorpelingen voor onderlinge hulp. De fundering is al gebouwd en de nodige materialen zijn door uw steun gekocht. De stichting is nog bezig met het inzamelen van geld en hebben in het afgelopen anderhalf jaar €31.193 opgehaald, maar wij zijn er nog niet! Jullie steun is hard nodig om dit voor de dorpelingen te kunnen realiseren In Shaa Allah. Laat je ook inspireren door het goede handelen tijdens de Ramadan.

 

Wilt u  helpen de verdere bouw mogelijk te maken In Shaa Allah, steun de stichting om gedurende deze gezegende maand van Ramadan geld in te zamelen voor de verdere bouw van de moskee, om deze Sadaqah Jariyah (eeuwig durende liefdadigheid) mogelijk te maken.

Wilt u verder mee bouwen aan een Moskee? 

 

U kunt uw donatie overmaken op:

ING: NL26INGB0008383262 o.v.v. Moskee

Jazak'Allah gair. Dank voor uw steun! 

Stichting Baraka4Hulp.

 

 

 

Transport Winterkleding Zuiden van Marokko december 2019. Project is inmiddels behaald!

Voor de arme bevolking in het Zuiden van Marokko hebben wij ruim 17 bigbags ingezameld met winterkleding waaronder warme jassen, truien, vesten, broeken, mutsen, sjaals, sokken en fleece dekens. De kleding is transportklaar gemaakt. Wij vragen jullie om een donatie om de transportkosten naar Marokko mogelijk te maken. Hiervoor hebben wij 450 euro nodig. Steun ons om dit gezamenlijk mogelijk te maken in deze koude winter maanden.

 

Stand op het Queens Only Event in de Koning

Zondag 23 september staan wij met een stand op het Queens Only Event in de Koning. Zie de foto voor de contactgegevens. Wij geven daar informatie over onze goede doelen en verkopen mooie producten om daarvoor geld in te zamelen. Wij zien jullie  graag op het Queens Only Event.