SADAQAH JARIYAH DOORLOPENDE LIEFDADIGHEID

"Wie voor Allah een moskee bouwt, al is het gelijk aan of kleiner dan een nest van een vogel, Allah bouwt voor hem een huis in het Paradijs".

PROJECT BOUW MOSKEE IN SIERRA LEONE 2022

Wij hebben een mooi verzoek gekregen van een kleine gemeenschap hen te ondersteunen bij de bouw van een nieuwe moskee. De huidige moskee is in een dusdanige staat, dat het niet meer gerenoveerd kan worden. De muren zijn niet meer stevig, het dak is gemaakt van spaanplaten en heeft lekkages. Al met al is de huidige moskee niet meer geschikt voor de gebeden en lessen aan de kinderen en vrouwen. De lokale gemeenschap vraagt om steun bij de nieuwbouw.

Van de benodigde kosten voor de bouw van de moskee van €17.000 euro is er nog €1894,68 nodig in shaa Allah. Help mee verder te bouwen!

Met dit bedrag kan de moskee Kala Musa worden afgebouwd. Onder de moskee wordt tevens een school gebouwd voor de lessen aan o.a. de kinderen en vrouwen. En tevens komt er een ruimte voor de opbaring en rituele wassing van de overledenen. De gemeenschap in Sierra Leone hoopt op onze steun voor de verdere bouw van de moskee.

Blijf deze Sadaqah Jariyah steunen met de hulp van Allah swt. Baraka allahufieki 🤲🏾 Doneer of deel dit betaalverzoek met uw familie, vrienden en collega's;

U kunt het bedrag aanpassen en met elke bank in Nederland betalen. Help en doneer via deze link;

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=hV9BPM0HougbcQ32S0ty3q3cHSBtztTm

 

Jazak'Allah gair. Dank voor uw steun! 

 

U kunt uw donatie ook overmaken op:

ING: NL26INGB0008383262 o.v.v. Moskee Sierra Leone 

Stichting Baraka4Hulp.

 

 

Volg hier het nieuws over onze projecten.