WATERPUTTEN PROJECT 

As-Salaam-u-Alaikum wa Rahmatullahi wa Barakatuh,

Ben jij klaar om een echte verandering teweeg te brengen in het leven van mensen die het hard nodig hebben? Wij zijn op zoek naar personen die willen bijdragen aan het waterputten-project in 2024: het leveren van water aan een afgelegen dorp Ihahan in de prachtige bergachtige omgeving rond Essaouira.

In dit dorp wachten 150 gezinnen wanhopig op toegang tot schoon drinkwater. Momenteel moeten de bewoners water halen m.b.v. ezels, dit is een zware en tijdrovende taak die een enorme tol eist van de gemeenschap. Maar daar kunnen we samen verandering in brengen in shaa Allah!

Er is al een belangrijke stap gezet door een waterput te graven, maar nu hebben zij jouw hulp nodig om de volgende fase van het project te realiseren. Er zijn waterleidingen, een waterpomp en zonnecollectoren nodig om het water uit de put naar het dorp te transporteren. Hierdoor kunnen de mensen eenvoudig en efficiënt toegang krijgen tot het water dat ze zo hard nodig hebben voor hun dagelijkse levensbehoeften!

Om dit te kunnen realiseren is er nu nog een totaal bedrag van €4000 nodig om het  doel te bereiken. Vanuit onze stichting is er nu al een bedrag van €881 ingezameld. Dat betekent dat er nog  €3119 ingezameld moet worden! 

Met jouw steun kunnen we ervoor zorgen dat deze gemeenschap eindelijk toegang krijgt tot een levensnoodzakelijke voorziening: schoon water. Doe met ons mee en maak een verschil in het leven van mensen, die onze hulp hard nodig hebben. Samen kunnen we deze uitdaging aangaan en een blijvende impact maken op deze gemeenschap.

Doneer vandaag nog en word onderdeel van dit inspirerende Sadaqah Jariyah project om water te brengen naar degenen die het hard nodig hebben. Jouw bijdrage maakt echt een verschil!

https://www.ing.nl/payreq/m/?trxid=KZxe64txEH1cnj5cEZqyICCGMUEvkAIh

Jazakum'Allahu ghair

 

 

 

NOODHULP AARDBEVING MAROKKO 

Steun lokale initiatieven in Marokko voor slachtoffers aardbeving

Stichting Ameen en Baraka4hulp ondersteunen op dit moment locale initiatieven in Marokko die door burgers zelf op gang zijn gekomen.

Een initiatiefgroep uit Khmisat zamelen water dekens en eten in. Zij hebben ons heeft gevraagd te helpen met de kosten van transport en de1e levensbehoefte voor de slachtoffers van de aardbeving?. Vanuit Nederland helpen wij hen om de komende 24 uur zoveel mogelijk in te zamelen en richting de getroffen dorpen te rijden.
Wil je ook mee helpen;


https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=yb9fuLYuzJGbJPIL41zm3DBXOBDxcZct

 

OFFERFEEST 2023

Qorban actie 2023

Op deze mooie gezegende vrijdag starten Stichting Ameen en Baraka4Hulp samen een inzamelingsactie voor Qorban voor gezinnen in Noord en midden Marokko. Het doel is om arme gezinnen van vleespakketten te voorzien.


Help jij ook mee in shaa Allah
Doel: 4000 euro voor 50 gezinnen.


https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=1HaaOJgwgmquD4AEzbgRo5tBQn44ockP