Home » Afgeronde projecten

ALHAMDULILAH DE FINANCIERING VAN DE BOUW VAN DE TWEE WATERPUTTEN ZIJN AFGEROND!

Waterputten Weeshuis in Al Hoceima, Marokko

In Al Hoceima staat een internaat voor meisjes en jongens. Er wonen op dit moment 200 kinderen. Dit weeshuis heeft echter geen watervoorziening. Om dit mogelijk te maken hebben wij geld ingezameld zodat er twee waterputten kunnen worden aangelegd in de buurt van het weeshuis, waardoor de kinderen voorzien worden van schoon water. 

SCHOOLTASSENACTIE IS BEHAALD!

Schooltassen voor kinderen in Amskar en Amasien, Marokko💼

Bedankt voor jullie bijdrage ♥️

Alhamdoelilaah lieve donateurs. Het project voor de dorpskinderen in Amskar en Amasien in zuid-Marokko is behaald dankzij jullie gulle giften. Het betrof een project gericht op kinderen die in armoede leven. De voorzieningen voor onderwijs zijn in de wijken met armoede minimaal. Voor ouders is het vaak niet mogelijk om schoolspullen te kopen. De kinderen ervaren het naar school gaan als een zegening.

Er is met succes ingezameld voor ongeveer 250 kinderen om hen te voorzien van gevulde schooltassen en schrijfmateriaal📒✏️.  De schooltassen zijn gevuld met pennen, potloden, stiften, etui, schaar, liniaal, puntenslijper en gum. Hiermee kunnen zij zich verder ontwikkelen en de kans op een betere toekomst vergroten. Moge Allah jullie voor jullie inzet belonen In Sha Allah.

Wij hopen voor het nieuwe schooljaar voor andere dorpen in Marokko dezelfde actie te starten In Sha Allah.

Jazak'Allah Ghair❤️