WATERPUT-PROJECT 2024

As-Salaam-u-Alaikum wa Rahmatullahi wa Barakatuh,

Ben jij klaar om een echte verandering teweeg te brengen in het leven van mensen die het hard nodig hebben? Wij zijn op zoek naar personen die willen bijdragen aan het waterputten-project in 2024: het leveren van water aan een afgelegen dorp Ihahan in de prachtige bergachtige omgeving rond Essaouira.

In dit dorp wachten 150 gezinnen wanhopig op toegang tot schoon drinkwater. Momenteel moeten de bewoners water halen m.b.v. ezels, dit is een zware en tijdrovende taak die een enorme tol eist van de gemeenschap. Maar daar kunnen we samen verandering in brengen in shaa Allah!

Om dit te kunnen realiseren is er nu nog een totaal bedrag van €4000 nodig om het  doel te bereiken. Vanuit onze stichting is er nu al een bedrag van €881 ingezameld. Dat betekent dat er nog  €3119 ingezameld moet worden! 

Met jouw steun kunnen we ervoor zorgen dat deze gemeenschap eindelijk toegang krijgt tot een levensnoodzakelijke voorziening: schoon water. Doe met ons mee en maak een verschil in het leven van mensen, die onze hulp hard nodig hebben. Samen kunnen we deze uitdaging aangaan en een blijvende impact maken op deze gemeenschap.

Doneer vandaag nog en word onderdeel van dit inspirerende Sadaqah Jariyah project om water te brengen naar degenen die het hard nodig hebben. Jouw bijdrage maakt echt een verschil!

https://www.ing.nl/payreq/m/?trxid=KZxe64txEH1cnj5cEZqyICCGMUEvkAIh

Jazakum'Allahu ghair