Home » Ramadan 2020

Ramadan 2020

Assalamoe aleikoem wR wB,  Ramadan Moubarak!

 

Allereerst willen wij iedereen in shaa Allah veel sterkte en gezondheid toe wensen tijdens deze Corona crisis. Moge Allah swt jullie en jullie geliefden bescherming geven en gezondheid  schenken.

Tijdens deze Ramadan willen wij wederom jullie aandacht vragen voor een van onze projecten, namelijk de verdere bouw van een moskee met een leslokaal voor een plattelandsgemeenschap in Oulad Saïd in Marokko. De moskee zal tevens ook dienen als een centrum/community voor de dorpelingen voor onderlinge hulp. De fundering is al gebouwd en de nodige materialen zijn door uw steun gekocht. De stichting is nog bezig met het inzamelen van geld en hebben in het afgelopen anderhalf jaar €31.193 opgehaald, maar wij zijn er nog niet! Jullie steun is hard nodig om dit voor de dorpelingen te kunnen realiseren In Shaa Allah. Laat je ook inspireren door het goede handelen tijdens de Ramadan.

 

Wilt u  helpen de verdere bouw mogelijk te maken In Shaa Allah, steun de stichting om gedurende deze gezegende maand van Ramadan geld in te zamelen voor de verdere bouw van de moskee, om deze Sadaqah Jariyah (eeuwig durende liefdadigheid) mogelijk te maken.

Wilt u verder mee bouwen aan een Moskee? 

U kunt uw donatie overmaken op:

ING: NL26INGB0008383262 o.v.v. Moskee. 

Jazak'Allah gair. Dank voor uw steun! 

Stichting Baraka4Hulp